Ce să nu faci niciodată. #fauxpas

Să nu întrebi un cuplu când urmează să vină pe lume copilul. Există multe situații în care cei doi încearcă și nu pot avea din cauza unor probleme de sănătate.

Să nu pui întrebări legate de salariu. Nu poți întreba o persoană cu care nu ai împărțit nimic niciodată cât câștigă. Socializezi în funcție de nivelul salarial? La ce te ajută informația asta?

Să nu îți asortezi geanta cu pantofii și/sau cureaua. E din altă eră.

Să nu îți pensezi prea mult sprâncenele. O liniuță subțire sau o virgulă nike te face mai grasă la față. Sau… lași impresia că ești pe punctul de a muri de uimire. Pentru bărbați – dacă nu cumva ești mono-sprânceană – lasă-le în pace așa despărțite. Nu încerca să le divorțezi și mai tare.

Nu exagera cu albirea dinților sau cu fațetele. E o linie foarte subțire între natural și fake.

Nu îți umfla buzele mai mult decât arată natural. Singurul lucru pe care îl reușești când le umfli prea mult e să arăți ca o rață. Iar rațele nu sunt sexy.

Nu te machia exagerat de tare. Mai bine ai grijă de pielea ta și încearcă să rămâi aceeași variantă și când te demachezi.  

Buzele au contur. Nu-i necesar să îți faci contur la conturul buzelor. Se vede nașpa. 100% dintre femei și 99% dintre bărbați observă.

Sutienul și chiloții sunt piese vestimentare secrete, trebuie câștigate multe lupte pentru a se ajunge să fie văzute. La fel și sânii și fundul. Nu le arăta cui nu trebuie tuturor.

Nu-ți vorbi de rău iubitul/iubita, soțul/soția părinților. Ceva ce pentru tine e greu de acceptat, pentru ei e de 10 ori mai mult decât atât.

Nu-ți certa copilul de față cu alți copii sau cu alte persoane. Nu știu dacă era ceva care pe mine mă făcea să mă simt mai aiurea decât asta.

Nu vâna/aștepta complimente. Nu ai nevoie de validarea nimănui.

Nu te crede prea sau cel mai… nu-știu-cum. În cele mai multe dintre cazuri ești cam singura persoană care crede asta despre tine.

Major #fauxpas

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s