Când ai vorbit ultima dată despre curve?

b5025d03fff89744db9462b04724d679.jpg

La un moment dat, fie crezi, fie nu – și tu ai fost o curvă. Indiferent dacă ești bărbat sau femeie.

Practic, toți suntem niște curve.

Sunt curve femeile de succes, independente financiar, care ajung la o anumită vârstă la care cercul mare de prieteni în care s-au învârtit în tinerețe s-a redus considerabil, numărând acum două-trei persoane în plus pe lângă membrii familiei. Practic, dacă vorbim despre bărbați care sunt în aceeași postură, aceștia sunt demni de toată lauda și aprecierea pentru că nu poartă stigmatul „pi pe care au s-o” pentru a se afla în poziția respectivă. Știm cu toții vorba asta românească.

Normal, ești femeie, iar prețul succesului tău – indiferent de cum îl vei obține, va fi pus pe seama acelei p*** supte la momentul potrivit.

Mentalitatea pe care o avem acum, cu tot accesul la informație și când din toate părțile apar noi oportunități pentru a ne forma un univers cât mai larg al cunoașterii, se lovește la tot pasul de p*** – de „acea p*** ”.

Nu poți să reușești, femeie fiind, fără să dai peste una potrivită care să te poată propulsa cu viteză înspre succes.

Curve sunt femeile care te-au părăsit și care nu au stat să te plângă, înlocuindu-te repede. Ele sunt aproape cele mai curve, pentru că primesc acest titlu din partea ambelor tabere, excepțiile fiind numărabile.

Cea mai sănătoasă alegere pe care ai putea să o faci atât pentru tine, cât și pentru persoana de care te-ai despărțit, ar fi să te împaci cu ideea că după toată dragostea încă mai există prietenia dintre voi și să mergi mai departe. Să te îngropi în depresie și să pierzi tot ce-i mai important din viața ta pentru a plânge o relație care nu se mai poate reface este una dintre cele mai mari pietre pe care ți le-ai putea urca singur în spate.

Curve sunt și femeile care-și cresc copiii singure, pentru că au avut curajul să-și asume rolul de mamă sau pentru că au plecat de lângă cel care nu completa frumos tabloul de familie.

Auzim persoane de toate vârstele care cataloghează femeile de mai sus astfel, călcând tot contextul în picioare.

Curve sunt atât femeile care înșeală, cât și bărbații. Fără să mai pui în calcul că atât unii, cât și ceilalți, poate au motivele lor ca să caute lângă altcineva senzații pe care nu le mai au în același loc.

Toată treaba cu înșelatul este mult prea lungă și complexă pentru a explica aici punctul meu de vedere, așa că mă voi rezuma la a spune încă o dată că în momentul în care cineva ne greșește – indiferent în ce mod – primul lucru pe care trebuie să îl trecem prin filtrul judecății noastre este propria persoană.

Curve sunt femeile frumoase. Pentru celelalte, femeile frumoase sunt curve pentru că atrag mai multe priviri cu trăsăturile sau formele lor, indiferent care dintre acestea ar ieși mai mult în evidență. Nu am înțeles niciodată de ce țâțele sau buzele umplute, fesele ajustate sau părul fals ar împinge o femeie înspre a fi catalogată astfel.

Cel mai important pentru o femeie este ca ea să se simtă bine cu propriul corp. Iar dacă ai nevoie de țâțe sau buze mai mari pentru a te privi altfel în oglindă nu-i nicio problemă. Urât mi se pare doar să te expui cu mult prea mare detașare și ușurință. Dar oricum, chiar și asta este la alegere ta.

Curve sunt bărbații care au curajul să-și păstreze spațiu și timp pentru a face ceea ce le place. Nu știu de ce noi femeile avem impresia că dacă intrăm într-o relație, centrul universului nostru trebuie să fie el și numai el, așteptând cu disperare ca acest lucru să fie reciproc.

Noi femeile dăm totul și am lăsa pe nerăsuflate ceea ce ne aduce fericire pentru persoana de lângă noi. Și așa sunt și unii bărbați. Dar asta este mentalitatea greșită care crește ziduri între noi și care distruge toată încrederea și plăcerea de a avea pe cineva lângă care să te întorci cu toate reușitele pasiunilor tale și cu toate roadele muncii pe care ai alege să o faci pe cont propriu.

Curve sunt bărbații/femeile care intervin într-o relație și reușesc să dea de pământ cu tot ceea ce ție ți se părea perfect. Doar că nimeni nu poate să intervină cu forța în orice fel de relație și pierdem din vedere faptul că întotdeauna este nevoie de mai mult de o singură persoană pentru ca ceva să se strice ireparabil.

 

 

Curve suntem fiecare dintre noi în ochii celuilalt pentru te miri ce motive. Te-ai prins? Termenul curvă pe care îl cunoști este folosit pentru a cataloga mult prea multe feluri de persoane ca să poată fi redus la semnificația lui primordială. 

 

 

Deci, trăim într-o lume de curve, condusă de curve, care cultivă curve și care își pune toată speranța în curve.

 

Pentru că, din păcate, până și numai la curve ne poate duce capul. 

 

……………………………………

Ale 

Sursă imagine: Pinterest 

 

 

 

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s