Cum să îți alegi o gagică ok și cum să fii o doamnă pentru a fi aleasă 

Din lipsă de timp și uneori de lene, am tot amânat momentul să scriu despre un subiect care ocupă o mare parte din analiza mediului în care lucrez. In ultimele luni din viața mea reușesc aproape zilnic să observ comportamentul actual „de mall” al doamnelor voastre. Și trebuie să punctez de la început că nu am cuvinte prea alese și prea frumoase pentru a-l descrie.
Următorul articol este atât un must-read pentru cele care vor să fie catalogate ca doamne sau domnișoare, cât și un ghid pentru a lăsa în urmă un ,,ce femeie ok!” și nu un ,,f***-i…, ce prost crescută!”

Bun. Să încep cu o introducere scurtă, anume premisa problemei cu care ne confruntăm zilnic. Suntem femei și unele dintre noi cheltuim foarte mult pe haine. Asta înseamnă că suntem deseori prezente în mall-uri, în căutarea pantofilor perfecți sau a jeans ilor care să facă magia de a schimba până și un fund plat în ceva mai rotund și mai bombat.

Uneori ne tărâm după noi iubiții, soții, care de plictiseală caută orice masă și orice loc din magazin ca să se așeze, osteniți de goana voastră și de câte sunt nevoiți să țină în brațe, fiind folosiți pe post de cuier mobil. Preferăm curierul care stă să aștepte în fața magazinului și nu pe acela care ocupă un culoar întreg la cabina de probă, apropo. Și femeile care nu au nevoie de aprobarea unui individ de sex opus pentru a investi în ceva.

Personal, cred că înainte să îți duci gagica la altar, testul suprem este să o scoți la cumpărături. În funcție de comportamentul pe care îl are în magazine, îți poți da seama foaaaaarte ușor dacă merită sau nu să aibă o casă în administrare. Exemplific acum.

N-o lua dacă nu-și duce singură hainele din cabină la locul special amenajat pentru a le returna după ce le probează. Știi de ce? Pentru că va face la fel și acasă. Te vei trezi cu pantofi lăsați peste tot, haine prost aranjate și depozitate. Plus că o asemenea atitudine denotă că nu are absolut niciun spirit de observație și că nu îi pasă de ce lasă în urma ei. Încă ceva, nu o lua pentru că nici nu e capabilă să respecte niște reguli nescrise de bun-simț. Ascultă-mă pe mine, știu ce zic.

Înainte să ajungi la cabina de probă, poți observa ceva: toate umerașele sunt îndreptate în aceeași direcție. Dacă tipa ia o haină să se uite și o pune înapoi în sens invers sau în cu totul alt loc, e o fire deloc atentă la detalii. Te vei trezi la un moment dat în situația de a căuta două pahare de șampanie între cele pentru apă sau între oale și farfurii. Sau, sigur nu va fi capabilă  să observe că tocurile ii sunt murdare sau prea roase, rimelul curs sau tușul întins pe la ochi.

Dacă ai o femeie care aruncă pe jos sau calcă în picioare hainele pe care alege să le probeze, redă-i libertatea, te rog! Nu are respect pentru nimic, nu apreciază, plus că are o atitudine mult prea barbară pentru societatea în care trăim și pentru categoria pe care o reprezintă.

Fii atent la următoarele detalii mereu: cum miroase, cum arată și ce fețe rămân în urma ei. Astea sunt lucrurile care spun cele mai multe despre alegerea pe care deja ai făcut-o sau pe care urmează să o faci. O doamnă nu va merge niciodată la cumpărături fără să fie pregătită per total.

Atât pentru bărbați, ca să nu fie nevoiți să fie atenți la prea multe lucruri sau să rețină atâta informație deodată. Pentru femei am următoarele sfaturi:

  1. Crede-mă, orice bluză, helancă sau cămașă poate fi probată fără să fie murdărită cu fond de ten sau alt maglavais pe care îl porți pe față. Rulează-le mai bine, lărgește-le puțin, nu te baza pe faptul că probezi una și cumperi alta după. E o chestie de respect și de bun simț. Mai mult decât atât, e și o chestie de imagine.

  2. Tipul cu care vii n-are niciun rol și nu te poate ajuta cu nimic. Ori îți va spune că îți vine bine pentru că te iubește și nu vrea să te supere, ori pur și simplu nu-i pasă și va face orice să scape mai repede de probat și ținut haine în brațe. Dacă le-ați vedea fețele așteptându-vă, ați înțelege exact ce zic. Totuși, cu plăcere pentru pont.

  3. Nimic nu-i mai enervant decât o haină pusă pe dos pe umeraș.Așa că, dacă nu ești în stare să faci un lucru până la capăt, doar întoarce hainele alea pe față, așa le-ai găsit, nu te obosi cu detaliile care oricum te depășesc.

  4. Eu ador copiii, dar ei nu sunt niște păpuși pe care le poți muta unde vrei, fără nicio problemă. Plus că nu au răbdare să aștepte cuminți până probezi tu 10 articole. Mi se rupe sufletul să-l văd plângând de plictiseală sau epuizare ca să îți satisfaci tu anumite mofturi. Avem on-line. Puii sigur nu înțeleg nevoia ta de a avea dulapul plin. Ar fi mai frumos să stea afară la aer decât în cabinele de probă.

Cam atât, să nu fie prea mult. Deși am exagerat prezentând doar comportamentul extrem ,,de mall”, atitudinea este cam aceeași cu prea mici excepții. Și nimic nu-mi joacă nervii mai mult decât femeile care se cred super dive, poate arată că unele, dar nu sunt în stare să își aibă grijă atât de imagine, cât și de maniere.

Uitați, divelor, că toți pereții au ochi și urechi!

Sper că am enervat rău și am convins că acest model este unul prea fumat, prea greșit și prea des întâlnit.

Dragi bărbați, căutați și apreciați femeile cu adevărat femei.

Până data viitoare, share if you dare!

………………………………….

Ale

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s